ErickGoede doelenTanzania - Forever Angels

Hieperdepiep hoera!

Hieperdepiep hoera, Erick is vandaag jarig! Hij is 1 jaar oud geworden!

Op de foto staat hij met zijn tante Happiness. Zoals we al eerder hebben verteld voedt de tante van Erick hem en 6 andere kinderen op, nu de moeder van Erick is komen te overlijden na de bevalling. Neefjes en nichtjes, broertjes en zusjes, je ziet geen verschil. Erick groeit op met Junior (4 jaar), Evelina (6 jaar) Emifrania (7 jaar), Edwin (11 jaar), Emmanuel (13 jaar) en Ernest (15 jaar). Voor zijn tante hebben wij dan ook veel respect.

Naast het opvoeden van al deze kinderen, is ze bezig de kleine groente- en fruithandel die ze had, waar ze noodgedwongen mee moest stoppen, weer op te starten. Om genoeg inkomsten te hebben, heeft ze er een vishandel bij. Mede dankzij (o.a. financiële) hulp van Forever Angels, kan ze nu zorgdragen voor voldoende inkomen en is er ook voor Erick een mooie toekomst in het vooruitzicht. Ondanks de situatie dat haar man ziek is en daardoor vaak niet kan werken, lukt het ze voor alle kinderen schoolgeld te betalen en ze te voorzien van wat ze nodig hebben. Naast de liefde die ze krijgen natuurlijk.

Met Erick gaat het dus goed, dat is alvast een kado! Jullie kunnen hem ook een kado geven, door mooie tweedehands kinderkleding te kopen in de SKKB in Eerbeek. Zo helpt u ons om hen te steunen. Komt u langs op het Oranje Nassauplein? Let wel op de openingstijden, dan weet u zeker dat u niet voor niets komt.